Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Київ, вул. Ф. Пушиної, 19

Адреса:
Київ, вул. Ф. Пушиної, 19
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Power Banking

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
29 травня 2024, 16:42
Низькокваліфікована працівниця райффайзен банку Inna PIKINA протягом аж п’яти робочих днів таки нарешті спромоглася підготувати одну заяву на закриття рахунку клієнта, але у відділенні цю заяву відмовилась приймати інша низькокваліфікована співробітниця — Яна, яка представляється заступником керівника Святошинського відділення райффайзен банк м. Києва (Ореста Васкула, 19), та вимагає від клієнта підписання заяви зовсім іншого зразка, та щоб клієнт повторно вдруге ВЛАСНОРУЧНО подав (вписав) iban номери всіх своїх наявних рахунків у банку до цього відділення банку.
Ось такі високі стандарти обслуговування клієнтів від райффайзен банку. Права рука не знає що робить ліва.
Коментарі (4)
Ответ банка
Райффайзен Банк
29 травня 2024, 16:49
Добрий день!

Зізнаємся, що відгук дуже не очікуваний для нас. Ми готові завжди піти на зустріч, допомогти з розв’язанням незакритих ситуацій, адже у нашому Банку працюють компетентні фахівці та професіонали свого діла. Клієнт Банку – найголовніша людина, яку ми готові підтримати та допомогти.

Маємо на меті проаналізувати ситуацію та детальніше з цим розібратися. Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Очікуємо на зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
Відповідь адміністратора
Мінфін
31 травня 2024, 8:20
Відгук зарахований (на 31.05.2024).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
1 не зарахована
29 грудня 2022, 23:55
Некоректна робота мобільного додатку банку, низькокваліфікована робота пеосоналу в чаті та за телефоном. Але найгірше те що банк працює з державою-ворогом. Гнидник.
Написати коментар
Ответ банка
Райффайзен Банк
30 грудня 2022, 8:49
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що у Вас залишилось негативне враження від користування продуктом.
Ми прагнемо працювати над покращенням надання сервісу, тому написати Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації для проведення аналізу ситуації.
Райффайзен Банк Україна не має жодних зв’язків із російським банком. Що стосується клієнтів з росії – то ми припинили будь-які стосунки і з клієнтами, і з грошима російського чи білоруського походження. І ми, і Група дотримуємося всіх міжнародних санкцій.
З повагою та турботою,
@RaifHelp
Відповідь адміністратора
Мінфін
2 січня 2023, 11:12
Відгук не зарахований (на 02.01.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Київ, вул. Ф. Пушиної, 19. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Київ, вул. Ф. Пушиної, 19- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.