Мінфін - Курси валют України

Встановити

скарга

0/5
Вікторія2020-11-27 15:04:57
купила товар в ельдорадо і застраховала товар від розбиття екрана, консультанти так гарно росповідали про страховку, що виплата 100 процентов. нажаль це не правда… На великий жаль страхова і ельдорадо посилають один на одного і покупець повинен їздити з одного кінця киева в другий щоб зібрати всі документи для отримання страховки, а потім відправити почтою тому, що страхова компанія завіряє що виплата відбудиться коли вови будуть мати пакет документов( акт, заяви...) а потім пишуть відмову що потрібно було повідомити про подію коли вона сталась протягом 24 години. питання, ЯК? щоб зібрати документи потрібно час- це не робиться за годиу, якщо ти іногородній( то магазин не всі документи видав то… ) і нарешті зібрані всі документи і відправлені, а страхова каже що не було повідомлено в часно. ЯК??????? потелефону не приймають потрібні документи, а потім не вчасно повідомили. жаххххх.

Коментарі до відгуку - 2

EldoradouaEldoradoua2020-11-27 16:22:58
Доброго дня! Вікторіє, нам дуже шкода, що трапилася така ситуація. Ми працюємо над покращенням сервісу задля наших клієнтів і прагнемо допомогти Вам у вирішенні питання.
Напишіть нам, будь ласка, більш детальну інформацію на зворотний зв'язок - VasheEldorado@eldorado.ua або до повідомлень наших соціальних мереж.
Заздалегідь дякуємо.
InsurAgentInsurAgent2020-12-13 08:39:15
Страховка від Allianz (ТДВ "Альянс України") ніколи не продавалася і не продається в Ельдорадо чи будь-якій іншій мережі.
Із 2015 року компанія загалом не працює із приватними клієнтами, як-то покупці електроніки.
На сьогодні в Ельдорадо продаються поліси страхування компаній "Український фінансовий альянс" (ЄДРПОУ 32374372) і "Альфа страхування" (ЄДРПОУ 30968986).
Відгук успішно відредаговано