Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Дніпро, смт Слобожанське, вул. Героїв України, 11

Адреса:
Дніпропетровський район, смт Слобожанське, вул. Героїв України, 11
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
29 листопада 2023, 13:49
Відвідав. Нічим не допомогли. Враження негативне. Відповідали в грубій формі. Сказали дзвоніть на 3700. На 3700 зв’язатися з оператором практично не можливо.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
29 листопада 2023, 14:14
Вітаємо.
Нам дуже шкода, що при зверненні до відділення ви отримали неприємний досвід. Написали вам в приватні повідомлення, щоб уточнити деталі та допомогти розібратись.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Днепре 🏦 / Відділення Приватбанк: смт Слобожанське, вул. Героїв України, 11, Дніпро
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Дніпро, смт Слобожанське, вул. Героїв України, 11. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Дніпро, смт Слобожанське, вул. Героїв України, 11- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.