Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Дрогобич, м. Стебник, майдан Т. Шевченка, 1

Адреса:
Дрогобицька міська рада, м. Стебник, майдан Т. Шевченка, 1
Телефон:
+38 (03244) 4-52-13
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
1 квітня 2022, 13:52
Ми тимчасовi переселенцi з областi, де ведуться обстрiли.
Згiдно постанови КМУ про надання мат.допомоги внутрiшньо переселеним особам, нам вiдкрили новi рахунки у Ощадбанку у Стебнику, що на розi Вул.Грушевського, поруч з укрпоштою.
Але самих пластикових карток, на жаль, вiддiлення дати не взмозi.
Вже бiльше тижня чекаемо, коли нам видадуть пластиковi картки.
Чому досi не надiслали цi картки до Ощадбанку, що у Стебнику, щоб ми, переселенцi, мали змогу отримати кошти, щоб було за що жити?
Самi працiвницi Ощадбанку, що у Стебнику, дуже уважнi, привiтнi.
Розумiю, що поставка пластикових карток мабуть вiд столицi залежить.
Прошу допомоги.
Щиро дякую.
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
1 квітня 2022, 17:52
Доброго дня. Зараз може бути затримка у виготовленні карток у зв'язку з ситуацією. Перепрошуємо за незручності. Якщо кошти вже зараховано на ваш рахунок, можна зняти кошти без картки у відділенні.
2
31 березня 2022, 12:40
Добрий день. Згідно пресрелізу ФГВФО АТ «Ощадбанк» являється одним із банків-агентів по виплаті вкладів АТ «МР банку». На підставі чого мені було відмовлено в отриманні коштів? (Відділення у Львівській області, м. Стебник). Також прошу надати інформацію, коли можливо все ж таки отримати?
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Дрогобичі 🏦 / Відділення Ощадбанк: м. Стебник, майдан Т. Шевченка, 1, Дрогобич
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Дрогобич, м. Стебник, майдан Т. Шевченка, 1. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Дрогобич, м. Стебник, майдан Т. Шевченка, 1- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.